De Talenten Loods. Ik kende de naam uit Het Krantje, maar verder…

Het is een stichting die een podium biedt aan jonge mensen tussen 12 en 21 jaar die een carrière willen in muziek en dans.

Na een mailtje van Martien dat ze een fotograaf zochten voor een optreden van diverse jonge artiesten in theater Ludens op 23 september ben ik eens gaan kijken. Ik had nog nooit theaterfotografie gedaan dus wist ik niet wat me te wachten stond. Van Kees kon ik een flitser lenen en met een handvol goede adviezen moest het lukken.

Er was geen publiek aanwezig, alleen technici en de andere artiesten, maar dat werd goed gemaakt door een live stream van Midvliet TV.

Na de opening door de voorzitter en een kennismakingsrondje was het podium voor de artiesten. Er waren optredens van een band, pianist, zangers van wie sommigen zichzelf begeleidden op piano of gitaar. Nou, ik heb alleen maar talenten gehoord. Hoewel ik vanwege de opnames van Midvliet TV alleen vanaf de tribune kon fotograferen, heeft dat voor mij geen domper gezet op een fantastische avond.

Op 14 oktober is er nog een Open Podium voor dansers en op 14 november is het Slot Podium.

Gaat dat zien!

Willemien.