Afgelopen zondag 11 juli zijn we met vier fotografen, Kees, Jules, Ivo en ondergetekende naar natuurterrein Lentevreugd in Wassenaar geweest.

Om 9 uur zijn vertrokken vanaf parkeerterrein Leidschenhage, de lucht was grijs en ja hoor, onderweg begon het te miezeren.
In Wassenaar aangekomen bij Lentevreugd begon het al iets harder te regenen, van enige vreugde was dus helemaal geen sprake. Toch de spullen maar gepakt, rugzakken op de rug en gaan.

We hoefden gelukkig niet zover te lopen en kwamen al spoedig een aantal Schotse Hooglanders met een aantal kalveren tegen. De volwassen dieren waren niet erg actief, misschien beschouwen ook zij de zondag als rustdag. De kalveren daarentegen waren erg nieuwsgierig, ze liepen achter ons aan, snuffelde wat aan je broekspijpen of begonnen te knabbelen aan je rugtas.

De Konik paarden stonden in een groepje verderop, maar ook daar weinig activiteiten. Gelukkig lieten zij zich wel gewillig benaderen en fotograferen.

Tegen elf uur regende het toch te hard voor de apparatuur en ook wij werden steeds natter, dus we zijn gestopt en zijn even lekker van een kop koffie gaan genieten.

Ik hoop dat we ondanks de regen toch nog wat leuke plaatjes hebben kunnen maken (Ik denk het wel).

John